Kabaktepe: İnsanlar sırf AK Parti’li diye işten kovuluyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Kabaktepe, büyükşehir belediyesinin insanları sırf iktidar partisine üye oldukları için işten çıkardığını öne sürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Şafak gazetesinden Mehmet Acet, bugünkü köşe yazısında Kabaktepe ile yaptığı görüşmeye yer verdi.

Yazının bir kısmı şöyle:

Kabaktepe’nin verdiği bilgiye göre, İmamoğlu yönetimi, 13 bin 312 kişiyi işten atmış. Bu insanlar işten atılırken, genellikle kendilerine bir gerekçe iletilmiyormuş. Ama en temel gerekçe AK Parti’li olmaları. Bir personel, sosyal medyada Tayyip Erdoğan lehine bir paylaşımda mı bulundu, hemen, “İş akdinize son verilmiştir” denilerek gönderiliyormuş. Ayrıca geri dönüş davalarını kazananları da işe almıyorlarmış.

Kabaktepe, İmamoğlu’nun seçimlerden önce “Bir kişinin bile işine son vermeyeceğiz” sözünü hatırlatıyor. Kılıçdaroğlu’nun yine yerel seçimlere gidilirken, “Hiçbir işçinin işine son vermeyeceğiz. Ben bütün işçilere namus sözü veriyorum ve garanti veriyorum” sözlerini hatırlatıyor. Sahi, bugünlerde ‘helalleşme’ adımları atacağını söyleyerek gerçekten takdir edilesi bir hamle yapan Kemal Kılıçdaroğlu, bu yaklaşımında samimi ise, İstanbul Belediyesi’nde çalışırken ekmeğinden edilen binlerce kişi ile ‘helalleşerek’ işe başlasa nasıl olur? İyi olmaz mı?

Kabaktepe: İnsanlar sırf AK Parti’li diye işten kovuluyor

Yorumlar kapalı.