Justin Bieber’ın transparan paniği

Gösteri dünyasının genç çifti Justin Bieber ile Hailey Baldwin katıldıkları bir açılışta paparazziler tarafından görüntülendi. Bieber'ın kameralar karşısında sergilediği korumacı yürüyüş ise dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Batı Hollywood’da kameralara karşısındaydı. 27 yaşındaki Justin Bieber’ın eşine karşı korumacı tavrı dikkatlerden kaçmadı. Justin Bieber siyahlara bürünen  Hailey Baldwin’in transparan elbisesi nedeniyle zor anlar yaşamaması için adeta seferber oldu. Justin Bieber ve Hailey Baldwin Bieber son zamanlarda kameralar karşısında bu tavrı takınıyor. Çiftin bu davranışlarının nedeni olarak Bieber’ın geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile girdiği tartışmanın etkisi olduğu düşünülüyor.

Justin Bieber'ın transparan paniği

Ne Olmuştu?

Ünlü şarkıcı, paparazzilerin, eşi Hailey Baldwin Bieber’ın uygunsuz fotoğraflarını çektiğini ileri sürmüş hatta bu yüzden onlarla tartışmıştı.

Bieber, gazetecilere, “Hey, çocuklar! Siz onun etek altı görüntülerini mi çekiyorsunuz?” diye sormuştu. Bieber’ın bu sözleri karşısında şoke olan muhabirlerden biri, şarkıcıya “Aman Tanrım! Justin, lütfen…” sözleriyle karşılık vermişti.

Justin Bieber’ın transparan paniği

Yorumlar kapalı.