Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davası büyük suçlamalarla devam ediyor

Davanın ilk kısmında Johnny Depp ve tanıkları dinlenmişti şimdi sıra Amber Heard ve tanıklarında. Bir aranın ardından tekrar başlayan davada, dün de tanık sandalyesine 36 yaşındaki Amber Heard oturdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Amber Heard yine eski eşine yönelik suçlamalarda bulundu. Jonny Depp’in balayında bile kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

Amber Heard, bu tanıklığı sırasında eğer Jonny Depp ile evliliği sürerse bu işten “canlı çıkamayacağına” inandığını söyledi. Heard, ” Bu işin benim için çok kötü biteceğinden korkuyordum” dedi ve duruşmaların ilk bölümünde söylediği bir ayrıntının bir kez daha altını çizdi: “Gerçekten onu terk etmek istemiyordum. Onu gerçekten çok seviyordum” dedi.

Bir zamanların büyük aşıkları Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davası, kısa bir molanın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Davanın ilk kısmında Johnny Depp ve tanıkları dinlendi şimdi sıra Amber Heard ve tanıklarında. Bir aranın ardından tekrar başlayan davada, dün de tanık sandalyesine 36 yaşındaki Amber Heard oturdu. Oyuncu, yine eski eşine yönelik suçlamalarda bulundu. Hatta Depp’in balayında bile kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

‘BU İŞİN BENİM İÇİN ÇOK KÖTÜ BİTECEĞİNDEN KORKUYORDUM’

Amber Heard, bu tanıklığı sırasında eğer Johnny Depp ile evliliği sürerse bu işten “canlı çıkamayacağına” inandığını söyledi. Heard “Bu işin benim için çok kötü biteceğinden korkuyordum” dedi ve duruşmaların ilk bölümünde söylediği bir ayrıntının altını bir kez daha çizdi: “Gerçekten onu terk etmek istemiyordum. Onu gerçekten çok seviyordum.”

BALAYINDA BİLE ŞİDDET İDDİASI

Amber Heard, eski eşi Johnny Depp’in, 2015 yılında evlendikten sonra çıktıkları balayında bile kendisine şiddet uygulamaktan çekinmediğini ileri sürdü. Çift, düğünün ardından Orient Express (Şark Ekspresi) ile bir balayı gezisine çıkmıştı. İşte Heard’ün iddiasına göre Depp, evliliğinin “cicim günlerinde” bile fiziksel olarak kendisini taciz etti. Onun ileri sürdüğüne göre Depp, yataklı vagonda boğazını sıktı ve kendisine vurdu. Heard, o anlarda eski eşi Depp’in kendisini öldüreceğini düşündüğünü ve çok korktuğunu sözlerine ekledi.

‘YUMRUK ATIP MOBİLYALARA DOĞRU FIRLATTI’

Amber Heard, Depp’in ilerleyen zaman içinde aşırı kıskanç bir hale geldiğini de ileri sürdü. James Franco ile birlikte kamera karşısına geçeceği bir filmde oynamayı kabul ettiğinde de Depp’in kıskançlık krizine girdiğini ileri sürdü. İddiasına göre Depp bunu öğrenince kendisine bir yumruk attı ve evdeki mobilyalara doğru fırlattı.

‘JOHNNY, KAVGALAR SIRASINDA KENDİNE DE ZARAR VERİYORDU’

Tanıklığı sırasında Heard’ün eski eşiyle ilgili bir başka iddiası daha vardı. Tartışmaları sırasında Depp’in kendisine de zarar verdiğini anlattı: “Kavgalar sırasında sık sık kollarını keserdi, bıçağı göğsüne dayayıp kendini kanatırdı. Ayrıca kendi bedeni üzerinde sigara söndürürdü.”

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davası büyük suçlamalarla devam ediyor

Yorumlar kapalı.