Jennifer Lawrence’ın hamile olduğu ortaya çıktı

2019 yılında sanat galerisi işletmecisi Cooke Maroney ile nikah masasına oturan Oscar'lı oyuncu Jennifer Lawrence'ın ilk çocuğuna hamile olduğu öğrenildi. Lawrence'ın temsilcisi, çiftin bebek heyecanı yaşadığını doğruladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açlık Oyunları (Hunger Games) başta olmak üzere genç yaşında rol aldığı birçok filmle kariyerinde emin adımlarla ilerleyen 31 yaşındaki Lawrence, dün New York’ta kelimenin tam anlamıyla karnı burnunda bir şekilde görüntülendi. Bahçıvan model çiçekli bir pantolon giyen Lawrence’ın karnını epeyce büyümüş olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Jennifer Lawrence 2018 yılında romantik bir ilişki yaşamaya başladığı sanat galerisi yöneticisi Cook Maroney ile 2019 yılında hayatını birleştirdi. Lawrence ile 36 yaşındaki Maroney aralarında Adele, Cameron Diaz ve Emma Stone gibi ünlülerin de bulunduğu az sayıda konuk ve ailelerinin şahitliğinde Rhode Island’da hayatlarını birleştirdi.

Lawrence ve Mahoney, geçen mayıs ayında New York’ta objektiflere takılmıştı. O gün de Lawence’ın karın bölgesindeki kilo artışı gözden kaçmamıştı. Bu durum da akıllara “Demek ki o dönemde hamileliğinin ilk dönemlerindeydi” düşüncesini getirdi.

Jennifer Lawrence’ın hamile olduğu ortaya çıktı

Yorumlar kapalı.