İzzet Altınmeşe oğlunun ölümünün ardından ilk kez konuştu

Ali Murat Altunmeşe'nin 11'inci kattan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından İzzet Altınmeşe, oğlunun vefatıyla ilgili ilk kez kamera karşına geçti. Usta sanatçı, "Bütün Türkiyemin güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe, 10 gün önce 11’inci kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Son olarak “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde rol alan 43 yaşındaki oyuncunun babası, oğlunun vefat etmesinin ardından ilk kez konuştu.

Yaşanan acı olayla ilgili açıklama yapmak üzere kamera karşısına geçen İzzet Altınmeşe şunları söyledi; “Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım…İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür yaşamın içinden dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor.”
Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat’ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye’min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum…”
“Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın. Allah’a emanet olun.”

İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe’nin (42) cenazesi, İstanbul’da toprağa verildi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken İzzet Altınmeşe gazetecilere açıklamada bulundu.
İzzet Altınmeşe şunları söyledi; “Çok kullanırız ya ‘Sözün bittiği yerdeyim’ diye, gerçekten şu an öyleyim. Ne söyleyebilirim ki? Yazılan yazı bozulmaz. Kendi isteğimizle bu dünyaya gelmedik. Kendi isteğimizle gidemiyoruz.”
“Geldik bir gün gidecektik. Sıra kimde hiç bilmiyoruz. Bilmece burada, hep hazır olmalıyız. Öbür dünyaya da hazır olalım. Sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Beni sevenlerin, uzaktan yakından lütuf edip gelenlerin ayaklarına sağlık diyorum. Telefon ile arayan büyüklerime saygılarımı sunup ellerinden öpüyorum, küçüklerin yanaklarından öpüyorum. En son bu olaydan bir gün önce görüştük.”

Kaynak: Milliyet

İzzet Altınmeşe oğlunun ölümünün ardından ilk kez konuştu

Yorumlar kapalı.