‘İzmir’e suyu biz getirdik’ diyen Erdoğan’a ilk çağ fotoğrafıyla yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İzmir'e suyu biz getirdik" açıklamasına CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır İlkçağ dönemine ilişkin fotoğraf paylaşarak yanıt verdi: "AKP iktidara gelmeden önce biz de bu şekilde yaşıyorduk" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Meclis grubu toplantısında CHP’li belediyeleri eleştirirken İzmir’le ilgili söylediklerine sosyal medya hesabından esprili bir dille yanıt verdi.

Bayır, “Erdoğan, ‘İzmir’e suyu biz getirdik’ demiş. Tabii, suyu da siz getirdiniz. Zaten, AKP iktidara gelmeden önce biz de bu şekilde yaşıyorduk” diyerek İlkçağ’ı temsil eden bir fotoğraf paylaştı. Bayır, “İzmirimizin, kredi notu AAA. Peki sarayın kredi notu kaç, partili Cumhurbaşkanı?” diye devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’de yaşanan sel felaketi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek, “İzmir tüm altyapısı ile çökmüş vaziyette, kaçak yapıları ile çökmüş vaziyette” dedi. Erdoğan, CHP’li İzmir Belediyesi’ne seslenerek “E ne iş yapıyorsun sen? Suyunuz yoktu suyunuz… DSİ’ye verdiğim talimatla İzmir’e suyu biz getirdik. Çünkü halk benim halkım, biz onları susuz bırakmayız” demişti.

‘İzmir’e suyu biz getirdik’ diyen Erdoğan’a ilk çağ fotoğrafıyla yanıt

Yorumlar kapalı.