İtalyan mafya lideri iş bulma kurumunda iş ararken yakalandı

Mafya lideri Giuseppe Refrigeri, Costa del Sol tatil bölgesindeki Estepona'da tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Roma’daki kokain ticaretini yürütmekle suçlanan İtalyan mafya lideri, İspanya’da bir iş bulma merkezinde yasal bir iş bulup suç hayatından çekilmeye çalışırken yakalandı.

Giuseppe Refrigeri’nin, Banda della Marranella’nın liderlerinden biri olduğu söyleniyor. Polis, çetenin İtalya’nın başkentindeki uyuşturucu ticaretinde neredeyse tekel konumunda olduğunu iddia ediyor.

İspanyol polisi, cuma günü yaptığı açıklamada 66 yaşındaki adamın Costa del Sol tatil bölgesindeki Estapona’daki bir iş bulma merkezinde yasal iş bulmaya çalışırken tutuklandığını belirtti.

Refrigeri’nin, 2018’de ülkeye 325 kg kubar esrar sokmakla suçlanarak arandığı İtalya’ya iadesi söz konusu.

Uyuşturucuların Fransa’da alıkonmasının ardından Roma’da bir mahkeme, polisin Costa del Sol’da saklandığını düşündüğü Refrigeri için uluslararası tutuklama emri çıkardı.

Refrigeri 2018’de İspanya’da tutuklanmış, uyuşturucu kaçakçılığı ve suç örgütü üyeliğiyle suçlanmıştı.

Refrigeri’nin uyuşturucuların İtalya’ya sokulmasını Costa del Sol’daki evinden organize ettiği iddia edilmişti.

İspanya’da iki yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakılan Refrigeri geçen hafta tekrar tutuklandı. Polis tutuklamayı cuma günü duyurdu.

İspanya’nın Sivil Muhafız teşkilatı Refrigeri’nin artık lüks bir villada değil, daha mütevazı bir apartman dairesinde yaşadığını aktardı.

Refrigeri, suçtan uzak kalma amacıyla bir polis karakoluna gidip imtiyaz sahibi bir yabancı uyruklu kişi olarak kayıt yaptırmıştı ve Estepona’daki bir iş bulma merkezine düzenli şekilde uğruyordu.

İtalyan mafya lideri iş bulma kurumunda iş ararken yakalandı

Yorumlar kapalı.