İsviçre’ye 3-1 yenilen A Milli Futbol Takımı turnuvaya veda etti

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın üçüncü ve son maçında İsviçre'ye 3-1 yenilerek organizasyona veda etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EURO 2020 (Avrupa Futbol Şampiyonası) A Grubu üçüncü maçında Milli Futbol Takımı, İsviçre’ye 3-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısı, İsviçre’nin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İsviçre’nin gollerini 6. dakikada Seferovic ve 26. dakikada Shaqiri kaydetti.

İkinci yarıda ise 62. dakikada İrfan Can Kahveci, Türkiye’nin turnuvadaki ilk golünü kaydederek farkı bire indirdi. Golden altı dakika sonra, 68. dakikada Shaqiri, İsviçre’yi 3-1 öne geçirdi ve maçtaki ikinci golünü kaydetti.

A Milli Futbol Takımı’nda Hakan Çalhanoğlu 70., Zeki Çelik 75. ve Çağlar Söyüncü 76. dakikalarda sarı kart gördü. İsviçre’de ise Granit Xhaka, 78. dakikada sarı kart gördü.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken, karşılaşma İsviçre’nin 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. A Grubu’nu son sırada tamamlayan A Milli Futbol Takımı, turnuvaya puansız şekilde veda etti.

İsviçre’ye 3-1 yenilen A Milli Futbol Takımı turnuvaya veda etti

Yorumlar kapalı.