İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar hangi ilçelerde görülecek?

Yurdun büyük bölümü karla tanıştı. Fakat İstanbul'da ocak ortası olmasına rağmen henüz kar yağışı yok. Meteoroloji'nin beklentilerine göre bugün kar yağışının başlaması ve yarın da epey etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı aşırı derecede düşerken şimdi İstanbullular "Kar yağışı saat kaçta başlayacak?" diye soruyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beklenen kar yağışı İstanbul’a geliyor. Bugün özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur beklenirken İstanbullular sıklıkla “İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar hangi ilçelerde görülecek?” sorularına cevap arıyor.

İSTANBUL’A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı verilere göre İstanbul’da bugün aralıklı yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmurlu olarak gösteriliyor. Asıl kar yağışının ise 15 Ocak Cuma günü yapması öngörülüyor.

İŞTE İSTANBUL’DA KAR YAĞACAK İLÇELER

CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, cuma gününe kadar sıcaklıkların 15-16 derece düşeceğini belirterek, Avcılar, Beylikdüzü, Esenler, Başaksehir ilçelerinde kar yağısının görülebileceğini söyledi. Sürmeli, kar yağışının Marmara Bölgesi’nin genelinde, İç Ege ve Batı Karadeniz’de gerçekleşeceğini kaydetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmininde bir güncellemeye gitti. Buna göre, cuma ve cumartesi günü İstanbul’da kar yağışı bekleniyor. Yağışların Pazar ve Pazartesi günü de aralıklı olarak sürmesi bekleniyor.

İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar hangi ilçelerde görülecek?

Yorumlar kapalı.