İrem Tuncer kimdir, nereli, kaç yaşında? İrem Tuncer dizileri ve filmleri

İrem Tuncer, Ebrar Karakurt ile yaşadığı aşk iddiaları üzerine magazin haberlerinde anılmasının ardından araştırılan isim oldu. Peki, İrem Tuncer kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, İrem Tuncer dizileri ve filmleri.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İrem Tuncer’in kim olduğu ve ne iş ile ilgilendiği merak ediliyor. Adı Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile anılan İrem Tuncer’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bu haber sonrası İrem Tuncer’in kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

İrem Tuncer, Ebrar Karakurt ile yaşadığı aşk iddiaları üzerine magazin haberlerinde anılmasının ardından araştırılan isim oldu. Baraj dizisinde rol alan İrem Tuncer, bir dönem Mahşer-i Cümbüş ekibinde de yer almıştır. Peki, İrem Tuncer kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, İrem Tuncer dizileri ve filmleri.

İrem Tuncer kimdir, nereli, kaç yaşında? İrem Tuncer dizileri ve filmleri

İrem Tuncer kimdir?

İrem Tuncer, 13 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise sıralarından itibaren oyunculuğa merak salan güzel oyuncu, ilk olarak Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirmiş ardından ise Müjdat Gezen Sanat Akademisinde eğitim görmüştür.

Mahşer-i Cümbüş ekibinde yer alarak oyunculuk yapmaya başlamış olan ünlü isim, ilk olarak 2016 yılında “Beş Para Etmez Varyete” isimli tiyatro oyununda rol almıştır. Bu oyunun ardından ise 2017 yılında “Artiz Mektebi” adındaki tiyatro oyunu ile kariyerine devam etmiştir.

Tiyatro oyunculuğunun ardından reklam ve dizi projeleri ile oyunculuk mesleğine devam eden güzel oyuncu, “Karaca” reklamında yer almıştır. İlk dizi deneyimini ise 2020 yılında yaşamış olan İrem Tuncer, “Baraj” dizisine dahil olmuştur.

Baraj dizisinde Fulya karakterini canlandırmış olan olan İrem Tuncer, diziye girdiği günden itibaren güzelliği ile biyografisi merak edilen oyunculardan biri olmuştur. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan ünlü oyuncu, Buket Kahraman Management Ajansının oyuncularından biridir.

2020 – Baraj (Fulya)

İrem Tuncer kimdir, nereli, kaç yaşında? İrem Tuncer dizileri ve filmleri

Yorumlar kapalı.