İrem Derici’den, Safiye Soyman’a tepki:’Saçını yolasım geldi’

Ünlü popçu İrem Derici'ye, Safiye Soyman'ın 'her erkek yapar' sözleri soruldu. Derici, Soyman'a açtı ağzını yumdu gözünü: "Kendinize gelin. Bu kalp oyuncak değil, ben bu tarz olayları affetmiyorum." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İrem Derici geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Yakın zamanda sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatıldığını öğrenen ve bu ihanetle sarsılan ünlü popçu Derici’ye, Safiye Soyman’ın ‘Her erkek yapar, haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin.’ sözleri soruldu.

Bu açıklamaya asla katılmadığını söyleyen İrem Derici, “Tabii bu söylemlere katılmıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi? Safiye ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi. Ne gereksiz gereksiz açıklamalar böyle. Ne demek ‘erkek yapsın kadın yapmasın’ falan. Kendinize gelin abi. Onlar istediği açıklamayı yapabilirler ama ben bu tarz olayları affetmiyorum. Bu kalp oyuncak değil. Kırılsın yapıştır, eskisi gibi olmuyor ki. Safiye ablacım lütfen kendimize gelelim. Erkek yakışıklıysa bakılmaz mı? Bakılır ama yanında kadın var, bakmamak lazım. Etik, ahlak…” sözlerini söyledi.

İrem Derici’nin yanı sıra da Safiye Soyman’a sosyal medyadan eleştiri yağdı.

İrem Derici’den, Safiye Soyman’a tepki:’Saçını yolasım geldi’

Yorumlar kapalı.