iPhone SE 3’ün görüntüleri sızdı.

Apple Special Edition (SE) adı altında ucuz bir iPhone'u daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 3. jenerasyon olacak yeni telefondan ilk bilgiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi Apple’ın her yıl piyasaya sürdüğü iPhone telefonlarının dünya genelinde milyonlarca alıcısı bulunuyor. Ancak iPhone telefonlar her bütçeye uygun değil. Apple Special Edition (SE) adı altında ucuz bir iPhone’u daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

İlk olarak iPhone 5 kasasıyla gelen iPhone SE’nin ikinci versiyonu 2020 yılında satışa çıkmıştı. Yeni iPhone SE 3’ten sızıntılar ise gelmeye başladı.

Twitter’da yaptığı başarılı sızıntılarla bilinen Majin Bu, yeni iPhone SE’ye dair fotoğraflar paylaştı.

iPhone SE 3'ün görüntüleri sızdı.

Yeni görüntülere göre iPhone SE 3’ün bir önceki özel versiyodan pek bir farkı yok. Sızıntıyı yapan Majin Bu da telefonu modifiye edilmiş bir iPhone 8 olarak tanımladı.

Akıllı telefonda 12 MP + 12 MP’lik arka kamera kullanılacak. iPhone SE 3 cep telefonunda ayrıca 12 MP’lik bir ön kamera da bulunacak.

Şimdiye kadar satılan en ucuz iPhone olacağı iddia edilen telefonun 2022’nin bahar aylarında raflarda yerini alması bekleniyor.

Ekran konusunda ise farklı iddialar bulunuyor. Kimine göre Apple yeni iPhone SE 3’te IPS LCD ekran kullanacak, kimine göre ise OLED. Ekran boyutu için de 5.5 inç ve 6.1 inç arasında değişen sızıntılar mevcut. 5G destekli olması beklenen telefonda iPhone 12’deki A14 biyonik çipsetinin kullanılacağı tahmin ediliyor.

 

iPhone SE 3’ün görüntüleri sızdı.

Yorumlar kapalı.