İngiltere’de kabin memurunun cinsel ilişki skandalı şirketi karıştırdı

İngiltere’de bir hava yolu firmasında çalışan hostes, sosyal medya hesabından uçuş sırasındaki üniformalı pozlarını paylaşarak, ücrette anlaştığı yolcularla otelde cinsel ilişkiye girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de bir hava yolu firmasında çalışan hostes, sosyal medya hesabından uçuş sırasındaki üniformalı pozlarını paylaşarak, ücrette anlaştığı yolcularla otelde cinsel ilişkiye girdi. “Sevgili yolcular uçuşta sizinim, ne yapmamı istersiniz?” gibi ifadelerle paylaşımlar yapan hostes, bu işi ek ücret için yaptığını belirtti.

İngiliz Hava Yolları’nda çalışan bir hostes, Facebook üzerinden açtığı hesabından uçuş sırasında üniforma ile çektiği fotoğrafları paylaşmaya başladı.

“Uçuş eğlencesinde size aidim”

Uçuş sırasında üniformasını yukarı doğru kaldırarak ve bacaklarını uzatarak fotoğraf çeken hostes, ”Sevgili yolcular, uçuş eğlencesinde ben sizinim. Ne yapmamı istersiniz?” başlığı ile paylaştı.

Hostes, ekstra para için uçuş sırasında giydiği iç çamaşırlarını ve üniformasını para karşılığında sattığını, uçuş sırasında gereken ödemeyi yapan yolcularla uçakta ilişkiye gireceğini söyledi. İlk tanışma ücreti olarak 50 sterlin aldığını söyleyen hostes, uçuş sırasında anlaştığı yolcuların otel parasını ödediklerini ve isteklerine göre ücreti yükselttiğini söyledi. Hostes, başka ülkelere uçtuğunda farklı insanlar ile görüştüğünü ve uçakta bazen ekip arkadaşları ile yakınlaştığını ifade etti.

Diğer hava yolu çalışanlarının Facebook’ta fotoğrafları görüp üstlerine durumu bildirmesi üzerine yaşanan skandal ile ilgili soruşturma açıldı.

Konu ile açıklama yapan hava yolu sözcüsü, hava yolu şirketi çalışanlarının yüksek standartlar çerçevesinde davranmaları beklenirken bir hostesin bu şekilde davranmasının kabul edilemez olduğunu ve konuyla ilgili çok ciddi bir soruşturmanın açıldığını söyledi.

Yapılan soruşturmanın ardından işine son verilen hostes hakkında dava açılacağı kaydedildi.

Kaynak: Airporthaber

İngiltere’de kabin memurunun cinsel ilişki skandalı şirketi karıştırdı

Yorumlar kapalı.