İmamoğlu’ndan ‘yemek’ eleştirilerine çok sert yanıt: 3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki

İstanbul'da iki gündür kar esareti devam ederken AKP'liler, CHP'nin elinde olan İBB'yi hedef almaya devam ediyor. Dün akşam ortaya çıkan bir fotoğrafı paylaşan AKP'li birçok isim, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışı sürerken restoranda yemek yiyerek keyif yaptığını söyledi. İmamoğlu da konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da iki gündür kar esareti devam ederken AKP’liler, CHP’nin elinde olan İBB’yi hedef almaya devam ediyor. Dün akşam ortaya çıkan bir fotoğrafı paylaşan AKP’li birçok isim, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kar yağışı sürerken restoranda yemek yiyerek keyif yaptığını söyledi. İmamoğlu da konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İstanbul’daki yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yağışlarla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın sorumluluğundaki TEM otoyolu da yoğun kar yağışından etkilendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü kontrolündeki TEM’de video çeken Yenişafak gazetesi çalışanı Ersin Çelik, İBB’yi eleştirdi.

Söz konusu videoyu sosyal medya hesabından paylaşan ve kardeşi TEM otoyolundan sorumlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda bakan yardımcısı olan AKP’li Betül Sayan Kaya, İBB’yi hedef aldı. Videoyu hesabından paylaşan Kaya, “İstanbullu kardeşlerimiz bu çileyi unutmayacaktır! Tuz yok tuz” dedi.

İMAMOĞLU FOTOĞRAFI DOLAŞIMA SOKULDU

Kaya, söz konusu paylaşımlarını sürdürürek, İBB Başkanı Ekrem İmnamoğlu’nu da hedef aldı. İmamoğlu’nun bir balıkçıda çekilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Kaya, “İBB Başkanlığı öncelikle sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Kadınlar, yaşlılar, bebekler yollarda aç, susuz kalmışken balık keyfi yaparak belediye başkanlığı yapılmaz” dedi.

VARANK DA KERVANA KATILDI

Söz konusu fotoğrafın ardından Bakan Varank da İmamoğlu’nu hedef aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Dün milyonlarca İstanbullu, şehir merkezinde mahsur kaldı. Kar küremesi yapmanız, tuzlama yapmanız da mı engellendi? Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz. İstanbul’u kar kıyamet götürüyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gitmiş bir balıkçı restoranında görüntü veriyor” dedi.

İMAMOĞLU: İSTANBUL’U KAYBETME HAZIMSIZLIĞI ÖYLE BİR NOKTAYA GELDİ Kİ…

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, ”19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu” diye yazdı.

İmamoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

  • Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.
  • 3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.
  • Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.

İmamoğlu’ndan ‘yemek’ eleştirilerine çok sert yanıt: 3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki

Yorumlar kapalı.