İmamoğlu’ndan CNN Türk kararı: Tarafsız Bölge’ye katılmayacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP'nin CNN Türk'e boykot kararı almasının ardından Tarafsız Bölge programına katılmayacağı ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin CNN Türk’ü boykot etme kararı almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te programlara katılmama kararı aldı.

Odatv’nin edindiği bilgiye göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 12 Şubat’ta Ahmet Hakan ile yapacağı Tarafsız Bölge programını parti kararı sonrası iptal etti.

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, parti yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bundan böyle CNN Türk ekranlarında yer almayacaklarını söylemişti.

Seçmenlerinden de CNN Türk’ü izlememelerini isteyen Özkan, “Seçmenlerimiz de izlemesin, çocuklarına izletmesin” demişti.

CHP PM Üyesi Eren Erdem, CHP’nin boykot kararı hakkında yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi resmi kararıdır: “Hiçbir partilimiz CNNTURK ekranlarına çıkmayacak, hiçbir partilimizin CNNTURK izlememesini istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ise sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan, “CNN-Demirören kanalı ve kepaze yayınları ile ilgili daha önce birkaç defa eleştiri ve tesbitlerimi ifadede etmiştim. Şimdi alın kanalınızı hayrını görün” diye yazmıştı.

İmamoğlu’ndan CNN Türk kararı: Tarafsız Bölge’ye katılmayacak

Yorumlar kapalı.