Yaşam
İlker Aksum: ‘Çarli’den sonra kötü adam oldum
Ünlü oyuncu İlker Aksum, katıldığı televizyon programında kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bir döneme damga vuran ‘Çarli’ dizisinde rol alan Aksum, “O diziden sonra kötü adam oldum.” dedi.

Mayıs ayında geçirdiği trafik kazasıyla ölümden dönen oyuncu İlker Aksum, Hülya Koçyiğit’in TRT 2’de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.
Aksum, ‘Çarli’ dizisiyle tüm Türkiye’de tanındığını söyledi. 50 yaşındaki oyuncu, “Çarli, çocuklara yönelik bir diziydi. Ardından fenomen oldu. ‘Çarli’ bitti, kimse beni aramadı. Hani fenomendim, hani Afakan’dım ne oluyordu? Sonrasında Yağmur-Durul Taylan kardeşler ‘Yabancı Damat’ dizisinde rol almamı istedi. Çocuklara yönelik bir işte oynamış Afakan’a kim, kötü adam rolü verir? Hem de başrol verdiler.” dedi.
Ünlü oyuncu yakında yine kötü adam rolüyle ekrana geleceğini dile getirdi ve “Ata Demirer’in yeni filminde de rol alacağım.” ifadelerini kullandı.
Otomobili takla atan İlker Aksum: Görüntüleri görünce anladım

-
Gündem1 gün önce
Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!
-
Gündem1 gün önce
Selim Temurci, Sedat Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasını doğruladı
-
Gündem1 gün önce
Abdurrahman Dilipak: Anaokulundan akademiye eğitim tam bir felaket
-
Yaşam1 gün önce
Demet Evgar düğünde yakın arkadaşlarına mesir macunu dağıttı!
-
Gündem1 gün önce
Marmaris’te ‘imdat’ çığlığı
-
Yaşam1 gün önce
Bülent Ersoy’un ‘mezar’ diyaloğu gündem oldu
-
Gündem1 gün önce
Kılıçdaroğlu’nun kaçış planı videosu gündem oldu, Soylu paylaşımıyla hedef aldı
-
Yaşam9 saat önce
Mehmet Ali Erbil ağzını bantladı