İlayda Alişan: ‘Aşk değil, sevgi arıyorum’

Oyuncu İlayda Alişan (26), Re Touch Mag'e röportaj verdi. Hayatı hakkında çok merak edilen soruları yanıtladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukur”, “Masumiyet”, “Şampiyon” ve “Bir Çocuk Sevdim” gibi projelerde rol alan 26 yaşındaki başarılı oyuncu İlayda Alişan hakkında merak edilenleri yanıtladı.

İlayda Alişan: Küçüklüğümden beri hayatım için çabaladım -Magazin

“SEVGİ ZOR BULUNAN BİR ŞEY”

İlayda Alişan, “Sevmenin baş faktörleri nelerdir, nasıl seversin sevdiğini?”sorusuna şu yanıtı verdi:

Karşılıksız ve saf severim sanırım. Sevginin masum halini seviyorum. Kirletilmemiş, kirlenmemiş olanını. Sevmek güzel şey. Güzel sevmeyi bilmek ise aslında çok kolay fakat zor bulunan bir şey.

Oyuncu, yaşı ilerledikçe aşktan çok sevgi aradığını dile getirdi.

İlayda Alişan: Küçüklüğümden beri hayatım için çabaladım -Magazin

“AŞK DEĞİL SEVGİ ARIYORUM”

Alişan, “Aşk çok yaşanılası bir duygu. Ama büyüdükçe sevgiyi arıyor oldum ben. İkisi birbirini tamamladığında çok daha büyük bir şey çıkıyor ortaya. Ama ona da zor rastlanıyor. İkili ilişkilerde bazen çok severken aşkı yakalayamıyorsun, bazen de çok âşıkken ondan nefret ediyorsun. Sevgi, insanı aşka nazaran daha az yaralıyor. O yüzden sevgi diyeceğim.” şeklinde konuştu.

Kendisinde beğenmediği özellikleri sıralayan İlayda Alişan, “Sabırsızlık… Bazen ufacık şeyleri kafaya takmak, bazen de en büyük şeyleri umursamamak çelişkisi…” dedi.

“HAYATIM VE SEVDİKLERİM İÇİN ÇABALADIM”

Oyuncu, “En önemli kişilik özelliğin sana göre nedir, mücadele etmeyi sever misin, yoksa durur bekler misin?” sorusunu, “Durup, bir şeylerin ayağıma gelmesini beklemedim hiç. Hayatım ve sevdiklerim için çabaladım küçüklüğümden beri. En önemli kişilik özelliği bana kalırsa nezaketli, adaletli ve saygılı olmaktır.” yanıtını verdi.

İlayda Alişan: Küçüklüğümden beri hayatım için çabaladım -Magazin

“GÖZ ÖNÜNDE OLMAK BAZEN ZORLAŞABİLİYOR”

İlayda Alişan, “Ünlü olmak sana neler kattı?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

Hiç ünlü olmak ya da ünsüz olmak nitelikleri ile değerlendirmedim durumu. Ben sadece işimi yapmak niyetindeyim ama göz önünde olmak bazen zorlaşabiliyor. Sonuçta kitlelere hitap ediyorsunuz. Bu yüzden zor ama keyifli yanları da var, hiç tanımadığın insanların oralarda bir yerlerde seni seviyor olması gibi…

İlayda Alişan: ‘Aşk değil, sevgi arıyorum’

Yorumlar kapalı.