İkizi Seda adaya veda etmişti… Survivor Sema’dan intikam yemini

2022'de All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönüllüler potasından Seda'nın elendiği yarışmada; ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Mücadele öncesi kardeşi Seda'nın gidişiyle ilgili konuşan Sema'nın bireysel röportajındaki sözleri tanıtıma damga vurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altı oyunun altısını da kaybeden gönüllüler takımındaki 8 kişiden 6’sı, eleme potasına girmişti. Bu isimler; Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet olmuştu.

SEDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDI

17 Mayıs Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde adaya veda eden isim Seda Ocak olmuştu. Survivor All Star’ da ilk defa eleme potasına giren ve elenen Seda, veda konuşmasında şöyle demişti: ‘Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema’yı burada bırakacak olmak çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok.’

Acun Ilıcalı ise, “Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

SEMA GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Kardeşinin elendiğini öğrenmesiyle gözyaşlarına boğulan Sema ise konseyden ayrılmak üzereyken Seda’ya koşmuş ve ona sarılmıştı. İkiz kardeşler gözyaşları içinde birbirlerine veda ederken, takım arkadaşlarını da duygulandırmıştı.

“BU ADAYI DAR EDECEĞİM”

Seda’nın elenmesinin ardından bireysel röportajında adeta intikam yemini eden Sema, “Onlara bu adayı dar edeceğim. Oyunlarda diyecekler ki: Sema gitseydi de biz oyun kazansaydık. Burunlarından fitil fitil getireceğim” ifadelerini kullandı.

İkizi Seda adaya veda etmişti… Survivor Sema’dan intikam yemini

Yorumlar kapalı.