İkinci kez evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu eşi Burcu Kıratlı, geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturdu ancak ikilinin evliliklerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Kenan Erçetingöz'ün doğum gününe katılmaması ile dikkatleri üzerine çeken Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile ayrılık iddialarını doğruladı. Akçıl, "Evlilik çıkmazındayız, şu an çözmeye çalışıyoruz." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk evlilikleri bir yıl dolmadan biten Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Çiftin yeniden ayrılığın eşiğine geldiği haberleri gündeme geldi. Kıratlı’nın, manevi babası Kenan Erçetingöz’ün doğum gününe yalnız katılması ve parmağında alyansının olmaması da bu iddiaları güçlendirdi. Ayrılık iddialarını doğrulayan ve evleri ayırdıklarını belirten Akçıl, “Şu an çözmeye çalışıyoruz” dedi.
Hürriyet’ten İsmail Bayrak’a “Şu anda evlilik çıkmazındayız” diyen Sinan Akçıl, “Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikah öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez aşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın” dedi.

Burcu Kıratlı’nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ün doğum gününe katılmayan Sinan Akçıl’ın bu hareketi ayrılık iddiaları güçlendirmişti. Doğum günü çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan Erçetingöz, “Klip çekimi uzadığı için gelmemiş. Zamanla görürsünüz arkadaşlar. Herkesin kendi hayatı, keşke gelseydi. Bu güzel kızı üzmenin gereği yok” sözleriyle kafaları karıştırmıştı.

Akçıl o sözlere de yanıt verdi: “Yılbaşında Bakü’deydik ve klip de çektiğim için dönüşüm uzadı. Kenan Abi, aba altından sopa değil, gösterse gösterse kalp gösterir. Kendisini çok severim ve bende yeri ayrıdır.”

İkinci kez evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı

Yorumlar kapalı.