İki gelinine cinsel saldırıda bulunup birinden çocuğu olan adama 54 yıl hapis cezası

Bursa’da, iki gelinine cinsel saldırıda bulunduğu, DNA testiyle birinden çocuğu olduğu belirlenen 52 yaşındaki O.L, toplam 54 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Osmangazi ilçesinde yaşayn A.L. ile 33 yaşındaki eltisi M.L., kayınpederleri O.L.’nin kendilerine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek, Bursa başsavcılığına şikayette bulundu. İki gelin, şikayette, eşleri işe gidince O.L.’nin kendilerine cinsel saldırılarda ve tehditlerde bulunduğunu belirtti. O.L. tutuklandı.

21 Ocak’ta, Bursa 15. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlayan. O.L. şunları söyledi: “Eşim 2017’de vefat etti. Memleketime götürüp toprağa verdim. 2018 yılında tekrar evlendim. Bursa’da bulunan evim iki katlıydı, oğullarım evlendikten sonra altlı üstlü oturduk. Ben gelinlerime yönelik cinsel saldırıda bulunmadım. İddiaları kabul etmiyorum. Gelinlerimin, çocuklarımdan korktuğu için böyle bir iddiada bulunduklarını düşünüyorum.”

‘Gelinimin zoruyla oldu’

Dosyadaki tutanakların okunması üzerine O.L. yeniden söz alarak şu ifadeleri kullandı: “Eşim (vefat eden ilk eşinden bahsediyor) hastaydı. Benimle ilişkiye gireceği zaman yanıma gelirdi. Karanlıkta yattığım için bir gece yatağıma girenle ilişki yaşadım. Eşimin olmadığını anlayınca, kim olduğunu sorunca, kendisinin A.L. olduğunu söyledi. Bu ilişki onun zoruyla üç-dört defa olmuştur. Diğer gelinime bu ilişkiyi söyleyince, ‘Beni bu işlere katma baba’ dedi. Eşim öldükten sonra evden gideceğimi söyleyince, A.L. çocuğun benden olduğunu söyledi. Ben yaptığım hatayı düzeltmeye çalıştım ancak elime yüzüme bulaştırdım. Gelinim A.L’nin zorlamasıyla oldu.

‘Sekiz yıl boyunca tecavüz etti’

Sanığın oğlu S.L. ile evli A.L. ise şöyle konuştu: “Evlendiğim günün ertesi günü kayınpederim, bana dokunmaya başladı. ‘Benimle birlikte olacaksın’ dedi. Kabul etmedim, ‘Kimse duymayacak’ deyince balkondan kendimi atacağımı söyleyerek ağladım. Ancak beni dinlemeyerek, benimle zorla ilişkiye girdi, bana tecavüz etti. Akşam eşim işten gelince, burada duramadığımı söyleyip ağladım. Ne olduğunu sorunca, burada yapamadığımı belirttim. Başımdan geçen olayı anlatamadım. Kayınpederim sonraki günler eşim gittiğimde yine tecavüzlerini sürdürdü. Tam sekiz yıl bana tecavüz etti. Hamile iken karnıma vurdu. Oklava ve odunla beni dövdüğü oluyordu. İstemediğimde zorla birlikte oluyordu. Kayınvalidem ölene kadar bu davranışları devam etti. Eltime de aynılarını yapmış. Şikayetçiyim.”

İki gelinine cinsel saldırıda bulunup birinden çocuğu olan adama 54 yıl hapis cezası

Yorumlar kapalı.