İGDAŞ’ın Can Dostları projesine Dilek İmamoğlu’ndan destek

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) iştiraki İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım AŞ'nin (İGDAŞ), Can Dostları projesi büyüyerek devam ediyor. İstanbul’un kırsal bölgelerindeki sokak köpeklerine barınak, mama ve su desteği sağlanan projeye bir destek de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu’ndan geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilek Kaya İmamoğlu, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen’le birlikte, projenin başladığı yer olan Pirinçli köyündeki İGDAŞ Can Dostları kulübelerini ziyaret etti. Kulübelerdeki köpekleri besleyen İmamoğlu, “Bu proje için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” diyerek, herkese sokak hayvanlarını sahiplenme çağrısı yaptı.

Dilek Kaya İmamoğlu ayrıca İGDAŞ Can Dostları projesini ‘insanların vicdanını harekete geçirecek öncü bir iş’ olarak tanımlayarak, bu projenin tüm İstanbul’a yayılması gerektiğini vurguladı.

İstanbul’un sokak hayvanlarıyla birlikte paylaşıldığını, dolayısıyla onların görmezden gelinemeyeceğini belirten İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen de “16 milyon İstanbullu için görevimiz gereği yaptığımız işleri, 16 milyon İstanbullu ile birlikte yaşayan bu can dostları için de yapmayı kurumsal bir sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.

25 FARKLI BÖLGEYE 100 KÖPEK KULÜBESİ

Türkiye’nin en büyük gaz dağıtım şirketi olan İGDAŞ, soğuk kış aylarında oldukça zor koşullarda hayatta kalmaya çalışan sokak köpeklerine destek olmak üzere İGDAŞ Can Dostları projesini başlatmıştı. Proje kapsamında daha çok şehrin dışında kalan orman bölgelerinde yer alan 25 farklı bölgeye her türlü hava koşuluna dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış 100 köpek kulübesi yerleştirdi. İGDAŞ aynı zamanda bu kulübelerde, sokak köpeklerinin mama ve su ihtiyaçlarını da karşılaşmaya devam ediyor.

İGDAŞ, 5 KÖPEK SAHİPLENDİ

Hayvanseverlerden de büyük destek alan proje devam ederken, İGDAŞ geçen günlerde Alibeyköy Genel Müdürlük binası için biri yetişkin ve dördü yavru olmak üzere toplam 5 köpek sahiplendi.

 

İGDAŞ’ın Can Dostları projesine Dilek İmamoğlu’ndan destek

Yorumlar kapalı.