İbrahim Tatlıses’ten Nusret ve CZN Burak sert sözler: Onlar çamur satıyor

İbrahim Tatlıses’in çiğ köftesi ve lahmacunu dünyaya açılıyor. Türkiye’de 251 çiğ köfte ve 12 lahmacun işletmesi bulunan Tatlıses, bin yeni işletme daha açacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses, 2010 yılında kurduğu Tatlıses Gıda’nın yeni yatırımlarını duyurmak için önceki gün bağlı olduğu menajerlik şirketinde basın mensuplarını ağırladı.

Hürriyet’in haberine göre Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünya ülkelerinde bayilik anlaşmaları yaptığını belirten 70 yaşındaki sanatçı, “Yaklaşık iki yıl önce gündemimizde olan bu projeyi tüm dünyayı saran ve Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs pandemisinden dolayı askıya almıştık. Pandemi etkisinin azalmasından dolayı tekrar çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Çiğ köftede rakip tanımadığını söyleyen İbrahim Tatlıses, dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe ve CZN Burak gibi markaların kendi sayesinde piyasada çıktığını söyledi.

Ünlü işletmeciler Nusret ve CZN Burak’ın çiğ köfte değil, çamur sattığını ifade eden şarkıcı, “Tatlıses 1984’den beri yoğuruyor. Onlar yoktu, kimseyi rakip görmüyorum. Yemediğimi yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytin yağının bilmem neyini kullanıyor. Biz su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Çiğ köfte öyle yapılmaz ki. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde. Çiğ köfte ve lahmacun bizim işimiz. Artık dünyanın her yerinde olacağız” dedi.

 

İbrahim Tatlıses’ten Nusret ve CZN Burak sert sözler: Onlar çamur satıyor

Yorumlar kapalı.