İbrahim Tatlıses o iddialara çok sinirlendi: Ben bitti demeden bitmez

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan 'Öldü' iddialarına tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde damar tıkanıklığı nedeniyle hastaneye yatan ve ameliyat olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile sevenlerine seslendi.

Ünlü şarkıcı hakkında çıkan ‘Öldü’ iddialarına da tepki göstererek ‘Ben bitti demeden bitmez’ dedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, program çıkışı uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçirdi. 9 yıl sonra ekranlara İbo Show ile dönen Tatlıses’in damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Özel bir hastanede operasyon geçirdiği ve ünlü sanatçıya stent takıldığı iddia edildi. Mehmet Ali Erbil, Tatlıses hakkında çıkan haberleri ‘İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok! Evinde ailesiyle birlikte… Adam işinin gücünün başında. Şu an Bodrum’da’ sözleri ile yalanlamıştı.

Hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Tatlıses, ‘Bu Bir Sitemdir!’ notunu düştüğü video ile gündem oldu.

‘5-6 gündür aleyhimde çıkan şeyler beni çok üzüyor ama ben kendim için üzülmüyorum. Beni sevenler için üzülüyorum. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek.

öyle şeyler yapmayın. Yok öldü yok kalp krizi geçirdi… Ne kriz var ne ölme var. Dimdik ayaktayım. Benim üzerimden prim yapmayın, lütfen rica ediyorum. Kendiniz bir şey icat edin beni kullanmayın. 50 sene oldu hala kullanıyorsunuz. Bir gün öldürüyorsunuz bir gün kaldırıyorsunuz. Allah öl demeden ölünmez, ben bitti demeden bitmez.’

İbrahim Tatlıses o iddialara çok sinirlendi: Ben bitti demeden bitmez

Yorumlar kapalı.