İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu: Allahım sesimi geri ver

Uzun bir aradan sonra 'İbo Show' programı ile ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, dün akşam yayınlanan bölümde gözyaşlarına boğuldu. Eski görüntülerini görünce duygusal anlar yaşayan Tatlıses, "Allah'ım sesimi geri ver. Sesimi geri vermezsen oturduğum yeri geri ver. Senden önüne eğilerek rica ediyorum. Derdi sen verdin dermanımı da ver" diyerek dua etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçı İbrahim Tatlıses, sunuculuğunu yaptığı programda dün akşam meslektaşı Zekeriya Ünlü’yü ağırladı. Sıra gecesinin yapıldığı stüdyoda çiğ köfte yoğuruldu, türküler söylendi.

Tatlıses, programın bir bölümünde duygusal anlar yaşadı. 69 yaşındaki sanatçı, eski görüntülerin VTR’sini görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

GÖZYAŞLARIYLA DUA ETTİ

Ağlayarak Allah’a yalvaran İbrahim Tatlıses, “Allah’ım sesimi geri ver. Sesimi geri vermezsen, oturduğum yeri geri ver. Senden önüne eğilerek rica ediyorum. Derdi sen verdin, dermanımı da ver” dedi.

Zekeriya Ünlü de “Neler yapmışsın abi, hep söylüyorum: Bu dünyaya bir İbrahim Tatlıses daha gelmez!” ifadelerini kullanarak, usta sanatçıya destek oldu.

KIZINI KONUK ETMİŞTİ

Öte yandan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda da Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Elif Ada’yı progamına konuk etmişti. Tatlıses’in Tatlıses’in kızına söylediği sözler herkesi duygulandırmıştı.

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu: Allahım sesimi geri ver

“UTANDIM”

Tatlıses, “Yıllardır hiç şarkı söylemedim. Yalnız başımayken bile söylemedim. Eski nağmeleri yapamam diye utandım hep. Elif Ada bana, ‘Baba neden şarkı söylemiyorsun, ben seni hep internetten dinliyorum’ dedi. Şimdi şarkı söylersem diyecek ki ‘Bu babamın sesi değil’ ben de utandım söyleyemedim” dedi.

“BENİ AFFET KIZIM”

Tatlıses daha sonra “Kötü zamanda doğdu. İsterdim ki beni şarkı söylerken görsün. Beni affet kızım” ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses’in bu sözleri yürekleri burkmuştu.

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına boğuldu: Allahım sesimi geri ver

Yorumlar kapalı.