Hülya Avşar’dan Will Smith yorumu: Benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi

Hülya Avşar, adının aşk dedikodularına karıştığı Cemal Güzelci ile Tarabya'da görüntülendi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Hayatımda kimseye hesap vermedim. Bizi daha çok göreceksiniz" dedi. Hollywood yıldızı Will Smith'in, ilk Oscar'ını kazandığı olaylı ödül töreninde sunucu Chris Rock'a tokat atması hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Avşar kızı, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hülya Avşar ve adının aşk dedikodularına karıştığı Cemal Güzelci önceki akşam Tarabya’daki Kıyı adlı mekandaydı.
Mekandan önce ayrılan Cemal Güzelci soruları yanıtlamadı. Daha sonra içeriden çıkan Hülya Avşar, işadamıyla ilgili sorular üzerine şöyle dedi:

“Bizi daha çok göreceksiniz, ahbabız sonuçta. Sevgiliysek çıkar el ele gezeriz. Hayatımda kimseye hesap vermedim. Şu anlık arkadaşım ama kısmet, olursa söylerim.”

Hülya Avşar, Will Smith’in Oscar gecesinde Chris Rock’a attığı tokatla ilgili sorulara da yanıt verdi.

“Nasıl çaktı!” diyerek gülen sanatçı, sözlerine şöyle devam etti:

“Bilmiyorum niye yaptı acaba, tabii ki şiddet kötü bir şey. Sunucu büyük bir asalet gösterdi bence, ben sunucunun yerine olsam ben de bir tane çakardım. Eğer ki bana birisi böyle yapıyorsa ben de bir erkek olarak Smith’e çakardım. Benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi ama şiddetin her türlüsü kötü. Ama karısının hoşuna gitmiştir bence…”

Hülya Avşar’dan Will Smith yorumu: Benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi

Yorumlar kapalı.