Hülya Avşar’dan ‘gerekirse simit yenecek’ açıklaması: ‘Söylediğim her şeyin arkasındayım’

Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız" şeklindeki ekonomik kriz yorumu, uzun süre sosyal medyanın gündeminde kalmıştı. Son olarak gazetecilerin 'simit' sorusunu yanıtlayan Avşar, geri adım atmayarak, "Ben bir şeyi bir kere söyledim mi, söyledim. Söylediğim her şeyin de arkasındayım" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hülya Avşar’ın, magazin muhabirlerinin “Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?” sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Avşar verdiği yanıtta, “Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye’de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Avşar’ın sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, aralarında ünlü isimlerin de dahil olduğu binlerce kişi söz konusu ifadelere tepki göstermişti.

Simit açıklaması hala gündemdeki yerini koruyan ünlü isim, Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, önceki gün Tarabya’da görüntülendi. Avşar, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“SİMİT AÇIKLAMASININ ARKASINDAYIM”

Avşar, ‘simit’ açıklamasıyla ilgili olarak “Şu anda konuşacak bir konu olsa seve seve, inanın yok. Ben bir şey bir kere söyledim mi, söyledim. Söylediğim her şeyin de arkasındayım. Her zamanda arkasında olacağım” şeklinde konuştu.

İZZET YILDIZHAN’IN AÇIKLAMASI SORULDU

Meslektaşı İzzet Yıldızhan’ın “Sahneye külotla da çıkmasınlar bir zahmet” açıklaması hatırlatılınca Avşar, “Sahne şov yeri zaten, ben çok beğeniyorum. İsteyen çıkabilir. Demokrasi var” ifadelerini kullandı.

İddialı kostümlerinin sahne adabına aykırı olduğu iddiasına ünlü şarkıcı, “O zaman girip sosyal medyadaki sanatçılara da bakmayacaklar. Bunlar saçma sapan şeyler. Böyle bir şey olabilir mi? Eğer demokrasi denen bir şey varsa, herkes istediği gibi davranır. Ben buna cevap vermek bile istemiyorum” karşılığını verdi.

NE OLMUŞTU?

Daha önce “Kızlarımın eş seçme şansı yok, flörte karşıyım” sözleriyle gündeme gelen türkücü İzzet Yıldızhan, son olarak konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan ünlü isimleri eleştirmiş, Yıldızhan’ın ifadeleri sosyal medyada tepki çekmişti.

Hadise, Hande Yener ve Gülşen gibi ünlü isimlerin sahnede giydiği iddialı kostümleri eleştiren İzzet Yıldızhan, şunları söylemişti:

“Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz.”

Ünlü türkücünün açıklamaları kısa zamanda sosyal medyada gündem olurken, çok sayıda ünlü isimden de Yıldızhan’a tepki gelmişti.

Hülya Avşar’dan ‘gerekirse simit yenecek’ açıklaması: ‘Söylediğim her şeyin arkasındayım’

Yorumlar kapalı.