Hülya Avşar, İlber Ortaylı’yı ti’ye aldı: ‘Ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı?

Tarihçi İlber Ortaylı ile buluşan Hülya Avşar'ın sohbet sırasında çektiği video gündem oldu. Avşar, Cansu Canan Özgen olayına gönderme yaparak, "arkamdan ‘ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi” dediği anların videosunu "Bizim canlı yayın da açık kalmış" notuyla paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, tarihçi İlber Ortaylı ile buluştu. Sohbet sırasında cep telefonunu eline alarak kayda başlayan Avşar, Cansu Canan Özgen olayına gönderme yaparak, “Ben gideceğim, arkamdan ‘ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi” dedi. Avşar o anların videosunu Instagram hesabından “Bizim canlı yayın da açık kalmış” notuyla paylaştı.

Tarihçi İlber Ortaylı, sunucu Cansu Canan Özgen’in Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına katılmış, yayının bittiğini zanneden Ortaylı, Özgen için “Maşallah, şuna bak” ifadelerini kullanmıştı. Bu olay uzun süre sosyal medyanın gündeminden inmemişti.

Hülya Avşar, İlber Ortaylı ile bir araya gelişinde, aylar öncesindeki olaya gönderme yaptı. Cep telefonu ile kayda geçen Avşar, “Ben gideceğim, arkamdan ‘ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi” dedi. Ortaylı bu sözlerin üzerine ise kahkahayı bastı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hülya Avşar (@hulyavsr)’in paylaştığı bir gönderi

Hülya Avşar, İlber Ortaylı’yı ti’ye aldı: ‘Ne hoşmuş’ diyeceksin tamam mı?

Yorumlar kapalı.