Hrant Dink davasında Zekeriya Öz ve Ekrem Dumanlı’nın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti davasında eski savcı Zekeriya Öz ve Ekrem Dumanlı'nın kaçak sayılmalarına ve mal varlıklarına el konulmasına karar verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti davasında eski savcı Zekeriya Öz ve Ekrem Dumanlı’nın kaçak sayılmalarına ve mal varlıklarına el konulmasına karar verdi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin dava, dosyası ayrılan FETÖ lideri Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılanmasıyla devam etti.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, firari 2 sanığın avukatları katıldı. Müdahil avukatları ile diğer sanık avukatlarının çoğu duruşmaya katılmazken mazeret bildirdikleri belirtildi.

Mahkeme, firari sanıklar Zekeriya Öz ile Ekrem Dumanlı’nın kaçak sayılmasına ve bu nedenle de mal varlıklarına el konulmasına karar verdi.

Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayarak mazeret dilekçesi sunan avukatların mazeretini kabul ederek duruşmayı 1 Ocak 2022 tarihine erteledi.

Hrant Dink davasında Zekeriya Öz ve Ekrem Dumanlı’nın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi

Yorumlar kapalı.