Hopa’da ölüme terk edilen atlar için Haluk Levent devreye girdi

Kars’tan Kırgızistan’a kesime götürülmek üzere tıra yüklenen ancak Sarp Sınır Kapısı'ndan geçemeyeceğini anlayınca Hopa'da bir tır garajında ölüme terk edilen 38 at için sanatçı Haluk Levent devreye girdi. Burcu Güneş, Birce Akalay, Burcin Orhon gibi sanatçılar da atlar için seferber oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’tan Kırgızistan’a kesime götürülmek üzere tıra yüklenen ancak Sarp Sınır Kapısı’ndan geçemeyeceğini anlayınca Hopa’da bir tır garajında ölüme terk edilen 38 at için gönüllüler ve sanatçılar seferber oldu. 38 attan 5’i ölürken, bir at ise doğum yaptı.

Adli ve idari işlemlerin devam ettiği olayda gönüllüler hayvanların tedavileri için yoğun çaba harcarken, çok sayıda sanatçı ise destek mesajı attı. Sanatçı Haluk Levent ise ilçeye gelip, sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunarak destek istedi.

Hopa'da ölüme terk edilen atlar için Haluk Levent devreye girdi

Artvin’in Hopa ilçesine 6 Ağustos Cuma günü tır garajına çekilen Gürcü plakalı bir tırın dorsesindeki atların içler acısı görüntüsü yürek yakmıştı. Gönüllüler tarafından tırdan indirilen 38 atın etrafı polis bariyerleriyle çevrilerek bakımlarına başlanmıştı.

Hopa’da ölüme terk edilen atlar için Haluk Levent devreye girdi

Yorumlar kapalı.