Honor MagicBook X15 sonunda Türkiye’de!

Huawei’ nin alt markası olarak çıkış yapan ve daha sonra ayrılarak kendi başına bir marka olan ve orta üst segmentteki telefonlarıyla adından oldukça sık söz ettiren Honor’ un ultrabook pazarındaki yeni bilgisayarı Honor Magicbook x15 Türkiye’de satışa çıktı. İşte özellikleri ve fiyatı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Huawei’ nin bünyesinden ayrılarak telefon bilgisayar ve giyilebilir cihazlarda kendi adıyla öne çıkan Honor ultrabook yeni çıkardığı MagicBook X15’ ile ultrabook pazarında fiyat performans olarak iddalı bir model sunuyor.

Normal taşınabilir laptop modellerine göre daha ince ve daha hafif yapısıyla bilinen ultrabook modelleri çantaya atıp her an her yere götürebileceğiniz ve performansıyla da kullanıcılarını tatmin eden cihazlar olarak özellikle iş dünyasında çok rabet görüyor.

Honor MagicBook X15 sonunda Türkiye’de!

Honor MagicBook X15 özellikleri ve fiyatı.

MagicBook X15 içinde Intel’in 10. nesil i5 işlemcisini barındırıyor, Intel I5-10210U işlemcisini bünyesinde barındıran cihazda 8GB bellek mevcut. Ultrabook cihazlarda genel olarak bilindiği üzere harici grafik kartı bulunmuyor bu cihazda da günlük işlerinizi yerleşik Intel UHD Graphics GPU ile kolayca halledebilirsiniz. 5.6 inç ekran boyutu yüzde 87 ekran kasa oranında 1080p çözünürlük sunmakta olan MagicBook X15  uzun süreler ekrana bakanların gözüne daha az zarar vermek için tasarlanan düşük mavi ışıklı ekran teknolojisi ile geliyor.

Ultrabook cihazlarda en çok dikkat edilen noktalardan biri kalınlık ve hafiflik, kullanıcılarına 16.9mm incelik 1.56 kg bir hafiflikle son derece rahat bir taşınabilirlik sunan Honor Magicbook X15’ in fiyatı ise farklı satış kanalları ve güncel kura bağlı olarak değişiklik göstermele şu an için beraber 6.999 TL civarında.

 

Honor MagicBook X15 sonunda Türkiye’de!

Yorumlar kapalı.