‘Hiçbir şey yapmayıp gündem olan’: Merve Boluğur

Mehmet Coşundeniz: "Dijital çağda “hiçbir şey yapmayıp gündem olmak” diye bir şey var. Bunun en iyi temsilcisi de Merve Boluğur. "

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz, Merve Boluğur hakkında yazdı. O yazının detayları şöyle:

“Dijital çağda “hiçbir şey yapmayıp gündem olmak” diye bir şey var. Bunun en iyi temsilcisi de Merve Boluğur. En son 2017’de bir dizide oynamış. Bir ara Murat Dalkılıç ile evliymiş, ondan da 2017’de boşanmış. 2016’da falan da bir kozmetik markasının reklam yüzüymüş.

Yani son 5 yıldır iş anlamında hiçbir şey yok ortada. Ama nedense tüm yayın organlarının magazin servisleri Merve Boluğur’u çok seviyor.

Sürekli bir yerlerde rastlayıp bir şeyler soruyorlar. Merve Boluğur’un verdiği cevap bir anda basılı, görüntülü, dijital, neredeyse tüm yayın organlarında haber oluyor.

Merve Boluğur göğüs dekoltesiyle sınırları zorladı! Paylaşımı sosyal  medyayı yıktı

En son demiş ki, “Setlere dönerim ama Marilyn Monroe’yu oynarsam…” Ardından da eklemiş, “Ben Avrupai şeyleri seviyorum…” İkinci sözünde haklı, Avrupa’da, hele hele Amerika’da “hiçbir şey yapmayıp gündem olan” epey insan var.

İşte bunların Türkiye temsilcisi de Merve Boluğur sanırım. Gerçekten bravo. Birçok film ve dizi oyuncusu haber olabilmek için basın danışmanı falan çalıştırırken Merve Boluğur’un ne yapsa haber olması takdire şayan.”

‘Hiçbir şey yapmayıp gündem olan’: Merve Boluğur

Yorumlar kapalı.