Yaşam
‘Hiçbir şey yapmayıp gündem olan’: Merve Boluğur
Mehmet Coşundeniz: “Dijital çağda “hiçbir şey yapmayıp gündem olmak” diye bir şey var. Bunun en iyi temsilcisi de Merve Boluğur. “

Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz, Merve Boluğur hakkında yazdı. O yazının detayları şöyle:
“Dijital çağda “hiçbir şey yapmayıp gündem olmak” diye bir şey var. Bunun en iyi temsilcisi de Merve Boluğur. En son 2017’de bir dizide oynamış. Bir ara Murat Dalkılıç ile evliymiş, ondan da 2017’de boşanmış. 2016’da falan da bir kozmetik markasının reklam yüzüymüş.
Yani son 5 yıldır iş anlamında hiçbir şey yok ortada. Ama nedense tüm yayın organlarının magazin servisleri Merve Boluğur’u çok seviyor.
Sürekli bir yerlerde rastlayıp bir şeyler soruyorlar. Merve Boluğur’un verdiği cevap bir anda basılı, görüntülü, dijital, neredeyse tüm yayın organlarında haber oluyor.
En son demiş ki, “Setlere dönerim ama Marilyn Monroe’yu oynarsam…” Ardından da eklemiş, “Ben Avrupai şeyleri seviyorum…” İkinci sözünde haklı, Avrupa’da, hele hele Amerika’da “hiçbir şey yapmayıp gündem olan” epey insan var.
İşte bunların Türkiye temsilcisi de Merve Boluğur sanırım. Gerçekten bravo. Birçok film ve dizi oyuncusu haber olabilmek için basın danışmanı falan çalıştırırken Merve Boluğur’un ne yapsa haber olması takdire şayan.”

- Yaşam1 gün önce
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 57 yıllık başcazgırı Kayabaş, çayırdan kopamıyor
- Yaşam1 gün önce
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşklarını resmen ilan etti
- Spor1 gün önce
Ali Gürbüz, altın kemeri ‘yaktı’
- Politika1 gün önce
Milli Piyango ve sayısal lotodaki şüphe! CHP’li Atila Sertel: ‘İn midir, cin midir?’
- Politika1 gün önce
‘Deli Çavuş’ hesabından Emir Sarıgül’e uyarı
- Yaşam1 gün önce
Tamer Levent’in kaldırılmasını talep ettiği ‘samimi’ fotoğrafları mahkemece reddedildi
- Spor1 gün önce
At yarışında korkunç kaza
- Yaşam1 gün önce
Acun Ilıcalı, Survivor All Star’ın Finaline dair tartışmalara böyle yanıt verdi….