“Hep Motosiklet, Sadece Motosiklet” hepmotosiklet.com yayında!

Hem yeni çıkan motosiklet modelleri, hem de ikinci el motosiklet ilanlarının yayınlanacağı benzersiz web sitesi www.hepmotosiklet.com yayın hayatına girdi...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

hepmotosiklet.com Sadece motosiklet, Hep Motosiklet sloganıyla yayın hayatına başlayan www.hepmotosiklet.com, adından ve sloganından da anlaşılacağı gibi sadece motosiklet tanıtımlarının yapıldığı bir web sitesi.

Motosiklet ilanları birçok platformda bu güne kadar hep arka planda kalıyor ve yetersiz detaylarla yayınlanıyordu. hepmotosiklet.com hem buna son vermek hem de motosiklet tutkunlarına benzersiz kolaylıklar sağlayacak bir web sitesi yapmış. Motosiklet modellerini tüm detaylarına rahatça ulaşabilecek, beğendiğiniz modelleri ayrıntılı bir şekilde karşılaştırabilecek, eğer mağaza yüklediyse modelin tanıtım videolarını site üzerinden izleyebilecek, hatta tanıtım broşürünü bile tek tıkla indirebileceksiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü, şık tasarımı ve en önemlisi motosiklet mağazalarının hayatını kolaylaştıracak bir çok özellikle kısa zamanda ilgiyi üstüne çekeceğe benziyor hepmotosiklet.com Türkiye’deki tüm motosiklet mağazalarını tek bir web sitesinde toplamayı amaçlayarak kullanıcının tek tıkla beğendiği modelin hangi mağazanın stoklarında olduğunu, en yakın hangi mağazada bulunduğunu ve hangi mağazada test sürüşü yapabileceklerini görebiliyorlar.

En çok sevdiğimiz özelliğiyse kullanıcılar beğendikleri bir model için bayiyi aramaktansa her motosiklet modelinin yanında bulunan iletişim kutusuyla bayiye mesaj atıp bilgi isteyebiliyorlar. Yani anlayacağınız bayi arayıp doğru kişiye bağlanmaya uğraşma derdi de bitmiş.

Ziyaretçiler bir motosiklet fuarı geziyormuş gibi tasarlanan web sitesinde bireysel üyeler yılda üç defa ücretsiz ilan yayınlayabiliyor. Zaten kar marjları çok düşük olan motosiklet mağazaları ise mağazalarındaki tüm modellerin tanıtımlarını yaparken artık bütçelerini sarsmayacaklar. İnanılmaz küçük rakamlarla yıllık abonelik satın alarak mağazalarındaki tüm motosikletlerin tanıtımını rahatça yapabiliyorlar. En küçük motosiklet mağazasından en büyük motosiklet mağazasına kadar her bütçeye uygun abonelik seçenekleri mevcut ve inanın rakamlar inanılmaz uygun. Eğer bir motosiklet mağazası sahibiyseniz bizce bu linkteki abonelik fiyatlarına bir göz atmalısınız.

Motosiklet mağazaları için söylüyoruz; sıkı durun çünkü mart 2020 sonuna kadar üye olup mağaza açan tüm bayilere bir yıl ücretsiz abonelik veriyorlar, “web sitemizi tüm bayiler deneyimlesin, test etsin, benzersiz bir web sitesi olduğumuzu anlasınlar istiyoruz” diyorlar. Bizce bu fırsat kaçmaz!

hepmotosiklet.com’u inceledikten sonra anladık ki motosiklet tutkunları ve Türkiye’deki tüm motosiklet mağazaları tek çatı altında toplanacak. hepmotosiklet.com sektörde hem açığı kapatmış hem de motosiklet sektörüne yakışır bir web sitesinin yayın hayatına sokmuş…

İyisi mi kalan özelliklerini keşfetmek için www.hepmotosiklet.com’u bir ziyaret edin!

“Hep Motosiklet, Sadece Motosiklet” hepmotosiklet.com yayında!

Yorumlar kapalı.