Hedefim Sensin nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi oyuncuları ve konusu ne?

Hedefim Sensin filmi, oyuncuları ile olduğu kadar konusuyla da dikkat çekiyor. Film 2018 yılında beyazperde de izleyicilerle buluştu. Sinema severler yerli komedi türündeki başarılı projelerden olan Hedefim Sensin filmi televizyon ekranlarında da ilgi görüyor. İşte, Hedefim Sensin filmi oyuncu kadrosu...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedi filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstleniyor, senaryosunu ise Ata Demirer kaleme alıyor. Filmin başrollerinde ise Ata Demirer ile birlikte DemetAkbağ ve Gonca Vuslateri gibi isimler yer alıyor.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ KONUSU

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

Hedefim Sensin nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi oyuncuları ve konusu ne?

HEDEFİM SENSİN NEREDE ÇEKİLDİ? 

Türk sinemasının yerli komedi türündeki başarılı yapımlarından olan Hedefim Sensin’in çekimleri Çanakkale Gökçeada’da yapılmıştır.

HEDEFİM SENSİN OYUNCULARI

Ata Demirer
Demet Akbağ
Gonca Vuslateri
İlker Aksum
Tarık Ünlüoğlu
Erkan Can
Hakan Salınmış
Hande Dane
Ayten Uncuoğlu
Zeynep Alkan
Bilge Yenigül
İştar Gökseven
Rıza Akın
Deniz Gürzumar
Aşkın Şenol
Nedim Suri

Hedefim Sensin nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi oyuncuları ve konusu ne?

Yorumlar kapalı.