Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemelerinin tarihi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, haziran ayı nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Temmuz'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 9 Temmuz’da yapılacağını açıkladı.

Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Temmuz’da yapacağız. Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlarımız ise ödemelerini PTT üzerinden alabilirler” dedi.

Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı ise 5 Temmuz’da hesaplara yatmıştı. 30 Haziran 2021 itibariyle uygulamaların sona ermesiyle birlikte çalışanlar son kez bu uygulamadan faydalandı.

Öte yandan aynı şekilde 30 Haziran’da işten çıkarma yasağı da sona erdi. 1 Temmuz’dan itibaren işçi çıkarımı yapacak olan işverene cezai işlem uygulanmayacak. Nakdi ücret desteği ödemelerine ilişkin resmi bir açıklama gelmesi durumunda haberimizde yerini alacak.

Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemelerinin tarihi belli oldu!

Yorumlar kapalı.