Hazar Ergüçlü’den evlilik açıklaması: Anne olmayı çok istiyorum

Ömür Sabuncuoğlu, Show TV'de ekrana gelen Pazar Sürprizi programında başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü'yü ağırladı. Yönetmen Onur Ünlü ile dört yıldır devam eden ilişkilerine dair samimi itiraflarda bulunan Ergüçlü, "Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!" şeklinde konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni dizisi ‘Saklı’nın heyecanını yaşayan oyuncu Hazar Ergüçlü, Show TV’ye özel açıklamalarında yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’yle evlilik planlarının olduğundan bahsetti.

Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olan Ergüçlü, anne ve babasının gazetecilik yapmasına ilişkin soruya, “Bir ara haberci olmayı düşündüm ama aklımdan çabucak geldi geçti. Gazeteci olmuş olsam haberci olmayı isterdim. Babam genel yayın yönetmenliği yaptı, annem hala haberle iç içe… O yüzden habere daha yakın olurdum.” yanıtını verdi.

Yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık dört yıldır devam eden ilişkilerine dair samimi itiraflarda bulunan Hazar Ergüçlü, “Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur’la konuşuyoruz. Evlilik bir gün olacaktır. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!” şeklinde konuştu.

Hazar Ergüçlü’den evlilik açıklaması: Anne olmayı çok istiyorum

Yorumlar kapalı.