Hazar Ergüçlü: Pandemi beni içten içe mutlu ediyor

Oyuncu Hazar Ergüçlü, "Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marie Claire dergisine konuşan Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü için, “Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum” dedi.

İşte Ergüçlü’nün açıklamalarından öne çıkan diğer kısımlar:

“Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım.”

Zincirlerimden kurtuldum ben de değiştim. Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil.”

Hazar Ergüçlü: Pandemi beni içten içe mutlu ediyor

“Müthiş rahatladım. Çok pizza yiyorum. Biraz kilo alsam da “Olduğum gibi güzelim” diyebiliyorum. Ya da sivilcem olması güzel hissetmeme engel olmuyor.”

“Yalan söylemeyeceğim. Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum.”

“Çok spor yapmak gelmiyor içimden. Adım sayım var, günlük olarak onu tamamlamaya dikkat ediyorum. Günde mutlaka 400 kalori harcıyorum. Kendime bakmayı, yemek yapmayı seviyorum.”

Hazar Ergüçlü: Pandemi beni içten içe mutlu ediyor

Yorumlar kapalı.