Hazal Kaya isyan etti: Göz göre göre yanıyor cennetimiz!

28 Temmuz'dan bu yana Türkiye çağında çıkan 119 yangın kontrol altına alındı, 7 yangın devam ediyor. Diğer taraftan Türkiye'nin yangın söndürme amaçlı uçak ve helikopterin bulunmayışı tartışmalara neden oluyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tartışmalar sürerken Türkiye’nin dört bir yanında devam eden yangınlarla mücadele edebilmek için sosyal medyada bir kampanya başlatıldı.

Instagram ve Twitter üzerinden “GLOBAL CALL” başlığı ve #HelpTurkey etiketi ile paylaşılan görsellere Birleşmiş Milletler’in resmi hesapları etiketlenerek yardım çağrısı yapılıyor.

Sanatçılar da bu yardım çağrısına katılmasının ardından “Help Turkey” etiketi sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar, yangınlar için acil destek çağrısında bulunurken, söz konusu etiket altında 3 milyona yakın tweet atıldı.

“GÖZ GÖRE GÖRE YANIYOR CENNETİMİZ”

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan ünlüler arasında yer alıyor. Kaya, “Göz göre göre yanıyor cennetimiz” diyerek orman yangılarına ilişkin devletin müdahalesi hakkında isyan etti.

Ünlü oyuncu şöyle devam etti:

Litrelik sularla yangın söndürmeye çalışıyor insanlarımız. Sönen yerler soğutma çalışması yapılmadığı için tekrar alev alıyor!Nerdesiniz ya? !Neden müdahale etmiyorsunuz? Neden yalnız kaldı koca ülke?! #havadanmüdahaleistiyoruz

 

Hazal Kaya isyan etti: Göz göre göre yanıyor cennetimiz!

Yorumlar kapalı.