Haydar Dümen’in mirası paylaşılamıyor: 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı!

10 Şubat'ta Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden 92 yaşındaki ünlü psikiyatr ve yazar Haydar Dümen, mirası ile gündeme geldi. Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ve ölmeden önce 100 milyon lira değerindeki mülkünü satması için emlakçıya devrettiği ortaya çıkmıştı. Emlakçı da hayatını kaybedince işler sarpa sarmış ve bu haber gündeme bomba gibi düşmüştü. Dümen'in mülkleri emlakçının çocuklarına kalmış, Dümen'in eşi Gül Dümen ise bu durumu çözmek için harekete geçmişti. Filmleri aratmayan olayın ardından şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. “Hiç çocuğu yok” denilen ünlü psikiyatrın, üç çocuğu olduğu ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haydar Dümen’in mülklerinin bir kısmının, ölen emlakçının çocuklarının üzerinde göründüğü, Dümen’in eşi Gül Dümen’in de hukuk mücadelesi başlattığı ortalığı karıştırdı.

3 ÇOCUĞU VE 2 TORUNU VARMIŞ

Bu gelişmelerin ardından bugüne dek çocuğu olduğuna dair bir haber çıkmayan ve toplumda birçok kişi tarafından da çocuğu olmadığı bilinen Haydar Dümen’in 3 çocuğunun olduğu ortaya çıktı. Dümen’in 3 çocuğu, 2 de torunu varmış.

Haydar Dümen 1954 yılında Emine Refahat Toksöz ile evlendi. Bu evlilikten Ali Alp Dümen ve Gaye Dümen isminde iki çocuğu oldu. Dümen’in bu iki çocuğu da evlendi ve birer çocukları oldu. Sonrasında Haydar Dümen, Melike Karakurt ile evlendi ve Emek Dümen isminde bir erkek çocuğu daha oldu.

“BABAMLA BENİ GÖRÜŞTÜRMEDİ”

Ünlü psikiyatr üçüncü evliliğini ise Gül Dümen ile yaptı ve bu evlilikten çocuğu yok. Haydar Dümen’in 62 yaşında olan kızı Gaye Dümen, ölen babasının eşi Gül Dümen hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Gaye Dümen “İçim çok acıyor. Çok uğraştım babamla görüşmek için ama Gül Dümen babamla evlendikten sonra buna asla müsaade etmedi. İki yıldır ne olur göreyim diye yalvardım, olmadı. Ofise gittim, eve gittim, beni kovdurdu. Babamın yanında her zaman 3 kişi olurdu ve bunlar Gül Dümen’in adamlarıydı” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Gül Dümen onları tembihlemişti ve babamla asla yalnız kalamıyorduk. Gül Dümen yoksa da haberdar olup beni oradan göndertiyordu. Babamın vefatını da defnedildikten sonra öğrendik, cenazeye gidemeyelim diye…”

Haydar Dümen’in mirası paylaşılamıyor: 3 çocuğu olduğu ortaya çıktı!

Yorumlar kapalı.