Hasan Can Kaya’dan ‘seyircileri ajanstan’ iddialarına yanıt!

'Konuşanlar' programı ile hayatlarımıza giren ve kendisine has tarzıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Kaya, 'Konuşanlar'daki seyircilerin ajanstan getirildiği iddialarına sert çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube’da yayınlanan ‘Konuşanlar’ programıyla büyük çıkış yakaladıktan sonra Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platforma transfer olan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, ‘Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu.

Programıyla gündemden düşmeyen Kaya, seyircilerinin oyunculuk ajansından getirildiği iddiasına cevap verdi. ‘Konuşanlara’ katılan herkesin gerçek seyircisi olduğunu söyleyen Hasan Can Kaya, şu ifadeleri kullandı:

“Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp ‘Hasan Can’ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler’ desin ben programımı veririm. 100. bölümü çektik. O cümleyi o cevabı nasıl verdi diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten.”

Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık’ın “Sansür kaygısı var mı?” sorusuna da yanıt verdi. Genç isim, “Kaygının sonu yok ama yaşamamaya çalışıyorum. Bazen kendime Hasan Can programı fazla kestin diyorum, bunlar yayınlanmalıydı diyorum” dedi.

 

Kaya, sözlerine; “Kitle büyüdüğü için taviz vermek durumundaydık. Mizah biraz cüret işidir. Cüretin altını doldurmak gerekiyor. 30 yaşından sonra başarılı olmamım hayırlı tarafı bu oldu. Eskiden olsa kitleyi kaybetmeyeyim diye büyük tavizler verebilirdim. Şu anda uzun vadede beni neyin bitirebileceğini biliyorum. Beni rehavet bitirebilir. Mizah yapma isteğin azalır ve neşeni kaybedersen o mizahçı bitmiştir” diye devam etti.

 

Hasan Can Kaya’dan ‘seyircileri ajanstan’ iddialarına yanıt!

Yorumlar kapalı.