Hande Erçel’den sevgilisi Kerem Bürsin’e: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, 33 yaşına basan sevgilisi Kerem Bürsin'in doğum gününü kutladı. Romantik bir paylaşımda bulunan Erçel, "Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın olun... Hayatımın en eğlenceli parçası; sana sahip olduğum için çok şanslıyım" ifadelerini kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendisi gibi oyuncu olan Hande Erçel ile aşkını Maldivler’de ilan eden Kerem Bürsin, 33 yaşına bastı. Erçel, sevgilisinin doğum gününü sosyal medyadan da kutladı.

“SANA SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM”

Hello Dergi çekiminden siyah-beyaz fotoğraflarını paylaşan Hande Erçel, gönderisine,  “Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın olun… Hayatımın en eğlenceli parçası, sana sahip olduğum için çok şanslıyım” ifadelerini not düştü. Ünlü oyuncu ise sevgilisinin sözlerine, “Gün ışığım” şeklinde karşılık verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hande Erçel (@handemiyy)’in paylaştığı bir gönderi

 “DAHA YENİ BAŞLIYORUZ”

Bürsin ile Erçel’in rol aldığı dizinin set ekibi, dün ünlü oyuncuya erken doğum günü organizasyonu düzenlemişti. Kerem Bürsin’e en büyük sürpriz ise sevgilisi Hande Erçel’den gelmişti. Fotoğraf çekildikleri sırada pastayı sevgilisinin yüzüne süren Erçel, o anları, “Daha yeni başlıyoruz” notuyla Instagram’dan yayınlamıştı.

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Erçel, “Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman ‘Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz’ dedim. Oldu ve öğrendiniz… Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel’den sevgilisi Kerem Bürsin’e: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım!

Yorumlar kapalı.