Hakan Ural’ın sağlık durumu ağırlaştı: ‘İyi dedik ama erken davranmışız…’

Sağlık problemleri yüzünden, sunucularından biri olduğu Neler Oluyor Hayatta programından da uzak kalan Hakan Ural, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Ural, "İyiyiz demek için erken davranmışız, her geçen gün daha da zorlaştı" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak, rahatsızlığı sebebiyle Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına ara veren sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ciddi bir soğuk algınlığıyla mücadele eden Ural, sevenlerinden dua istedi. Sağlık durumundan bahseden Ural, “İyiyiz demek için erken davranmışız, her geçen gün daha da zorlaştı” dedi.

‘TARİF EDİLEMEYEN VİRÜSLERİ DENEYİMLEMİŞ OLDUK’

Ural, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili minik ailem, ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat hamdolsun Allah’ın izni ile çok çok iyiyim hanım iyi baktı Allah için. Sizlerin hayır duasının ilgi alakasının içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişinizle hiçbir hastalık muvaffak olamaz Evelallah. Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır, inşallah Allah’tan bir mani olmazsa sağlam olsun Pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar.”

Hakan Ural'ın sağlık durumu ağırlaştı: 'İyi dedik ama erken davranmışız...'

‘MAALESEF SÜREÇ HER GEÇEN GÜN DAHA ZORLAŞTI’

Ancak durumu ağırlaşan ünlü isimden yeni bir paylaşım geldi. Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Hakan Ural'ın sağlık durumu ağırlaştı: 'İyi dedik ama erken davranmışız...'

Hakan Ural’ın sağlık durumu ağırlaştı: ‘İyi dedik ama erken davranmışız…’

Yorumlar kapalı.