Hakan Ural’ın canlı yayındaki isyanı sosyal medyanın gündemine oturdu

Kanal D'de izleyici karşısına çıkan ve sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural'ın üstlendiği 'Neler Oluyor Hayatta' hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Ural canlı yayında; sosyal medyada ülke ve devlet hakkında yapılan olumsuz açıklamalara, yorumlara sert çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan Ural, sunuculuğunu üstlendiği ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında; sosyal medyada ülke ve devlet hakkında yapılan olumsuz açıklamalara, yorumlara isyan etti. Ünlü isim; yalan haberlere, nefret, kin dolu söylemlere ateş püskürdü.

Yorumları ile dikkat çeken Ural, sosyal medyada gerçeği yansıtmayan haberler ile ilgili algı yönetimi yapanlara seslendi. Sitemini, “Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanında gerçekler de var” sözleriyle dile getirdi.

Ural, tepki dolu sözlerine; “Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp onları savunuyorum adı altında devletine ve milletine düşmanlar, bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu?” diye devam etti.

Hakan Ural’ın canlı yayındaki isyanı sosyal medyanın gündemine oturdu

Yorumlar kapalı.