Hakan Ural’dan Tarkan’ın Geççek şarkısına mehter marşlı tepki

Hakan Ural, Tarkan'ın Geççek isimli şarkısına ilginç bir tepki vererek sunuculuğunu yaptığı programında mehter marşı çaldırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son albümünü 2017 yılında yayınlayan Tarkan, yeni şarkısı Geççek’i 17 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’de dinleyicilerle buluşturdu. ‘Geççek’ şarkısının sözleri ve klibi yayımlandıktan bir süre sonra Twitter’da gündem oldu. #Tarkan ve #Geççek etiketileri, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti. Sosyal medyada söz konusu şarkı için “Tarkan milyonlara tercüman olmuş” yorumu yapıldı.

Hakan Ural ise sunuculuğunu yaptığı programda gündem olan şarkıya tepki gösterdi.

MEHTER MARŞI ÇALDIRDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta’nın sunucularından Hakan Ural, 18 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan programının sonunda “Bu memleketi, vatanı ve insanlarını seven herkese gelsin” diyerek mehter marşı çaldırdı.

“BU ŞARKI UMUT OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM”

Tarkan yeni şarkısı ‘Geççek’ ile ilgili duygularını şöyle ifade etmişti:

“Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum.

O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek’. ‘Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım’ dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm.

Dilerim ki ‘Geççek’ yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir.”

Hakan Ural’dan Tarkan’ın Geççek şarkısına mehter marşlı tepki

Yorumlar kapalı.