Hakan Taşıyan’dan kötü haber!

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay’dan Hakan Taşıyan hayranlarını üzen haber geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Hakan taşıyan, geçtiğimiz aylarda sağlık problemleri ile gündeme gelmişti. Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları olan ünlü sanatçının, organ nakline ihtiyacı olduğuna dair haberler sonrası ise Sağlık Bakanlığı devreye girmişti. Şarkıcı Işın Karaca ise sosyal medya hesabından Taşıyan’ın organ nakline ihtiyacı olmadığını duyurmuştu. Ancak bu gün gelen haberler sanatçının hayranlarını üzdü.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hakan Taşıyan’ın hastaneye kaldırıldığını ve organ nakline ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Akay, “Değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Taşıyan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan’ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu, organ da bulunmak üzere. Kesinleşirse, Taşıyan bugün yarın ameliyata alınacak. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Hakan Taşıyan’dan kötü haber!

Yorumlar kapalı.