Hakan Taşıyan hastalığı ile ilgili konuştu: Mustafa Kemal Baba’nın dediği gibi…

Doktorların "Bir aylık ömrün kaldı" dediği arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan, bugün 'Alişan'la Hayata Gülümse' programına katıldı. Ayaklarında başlayan bir ağrıyla bir anda hayatı değişen Taşıyan, geçirdiği zor günlerini anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan‘ın TRT 1’de ekrana gelen programı ‘Alişan’la Hayata Gülümse’ programına katılan usta sanatçı Hakan Taşıyan, yaşadığı zor günleri canlı yayında anlattı.
Hakan Taşıyan’ın hayatı ayaklarında başlayan bir ağrıyla bir anda değişti. Ayağının incindiğini düşünerek hastaneye giden Taşıyan, ciğerlerinin ve böbreklerinin tükendiğini öğrendi.
O dönmelerde çok fazla bir şey hatırlamadığını dile getiren Taşıyan, “O dönemde beynimle ilgili de bir sıkıntı vardı. Fazla bir şey hatırlamıyorum ama akciğerime de bir sıvı sıçradığını biliyorum. Allah doktorlarımdan razı olsun. Mustafa Kemal Baba’nın dediği gibi ‘Beni Türk Doktorlarına Emanet Ediniz’ Baba doğru söylemiş” dedi.
Sözlerine devam eden Taşıyan, “Gülhane’de kaldım 2-3 ay. Sonra Şehir Hastanesi’ne yattım. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızın haberi oldu, ilgilendi… Sevgili eşi Emine Hanım da… Sağlık Bakanı Koca’dan Allah razı olsun. Güzel insanlarla iyi oldum.” dedi.

Hakan Taşıyan hastalığı ile ilgili konuştu: Mustafa Kemal Baba’nın dediği gibi…

Yorumlar kapalı.