Hailey Baldwin korku dolu anları anlattı: Felç geçirdim, kalbimde delik çıktı

Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin, hayranlarına mart ayında hastaneye kaldırıldıktan sonra hangi süreçlerden geçtiğini anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü model Hailey Baldwin, geçtiğimiz mart ayında eşi Justin Bieber ile kahvaltı yaparken felç benzeri belirtiler gösterince acile kaldırılmıştı. Kaliforniya’nın tatil bölgesi Palm Springs’te hastanede tedavi gören Baldwin, haftalar sonra yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile anlattı.

Amerikalı model, paylaşımında hikâyesini kendi sözleriyle anlatmak istediğini belirtti. Hailey Baldwin, daha sonra da o sabah yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: Justin ile kahvaltı sofrasında otururken sağ kolumda bir tuhaflık hissetim. Parmak uçlarımda uyuşukluk vardı ve tuhaftı. Kocam iyi olup olmadığımı sordu. Ama konuşamadığımı fark ettim.

Baldwin’in anlattığına göre, ertesi sabah hissettiği belirtilerin hiçbiri kalmamıştı. Tetkiklerin sonucunda Baldwin Bieber’ın “halk arasında hafif felç” olarak adlandırılan “Geçici İskemik Atak” geçirdiği belirlendi.

Hailey Baldwin, videoda anlattığına göre, bir gece acil serviste kaldığı hastaneden taburcu edildi. Baldwin daha sonra da kapsamlı tetkikler yaptırdı. Renkli görüntülemenin ardından ünlü modelin halk arasında “delik kalp” olarak bilinen “Patent Foramen Ovale” adlı sorunu bulunduğu ortaya çıktı. Kan pıhtısına da bu durumun neden olduğu anlaşıldı. Hailey Baldwin daha sonra 12- 13 milimetrelik bu deliğin kapatılması için bir operasyon geçirdi. Baldwin, bu operasyonun başarılı geçtiğini ve hızla iyileşmeye başladığını da sözlerine ekledi.

 

Hailey Baldwin korku dolu anları anlattı: Felç geçirdim, kalbimde delik çıktı

Yorumlar kapalı.