Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler’in Instagram hesabı çalındı!

Şarkıcı Hadise'ye 40 bin dolarlık yüzükle evlilik teklifi etmesinin ardından "borç" iddialarıyla gündeme gelen ve ailede kriz yaşanmasına neden olan iş insanı Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabı çalındı. Twitter'dan konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Dinçerler, takipçilerini "Eğer mesaj alırsanız itibar etmeyiniz" sözleriyle uyardı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılan şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler’de bulmuştu.

Evlilik hazırlığı yapan çiftten Dinçerler, geçtiğimiz hafta “borç” iddialarının ardından Instagram hesabından sevgilisini takip etmeyi bırakmıştı.
Ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Mehmet Dinçerler’in sosyal medya hesabını kapattığı ve bir süre özel hayatını gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenilmişti. Üç gün önce hesabını yeniden aktif hale getiren Dinçerler, bir şok daha yaşadı.

Mehmet Dinçerler’in Instagram hesabı hacklendi. Twitter hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan iş insanı, “Instagram hesabım hacklenmiştir, eğer mesaj alırsanız itibar etmeyiniz.” diyerek, takipçilerini uyardı.

Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler’in Instagram hesabı çalındı!

Yorumlar kapalı.