Hadise ile Mehmet Dinçerler’in panik anları

Şarkıcı Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün Ulus’ta bulunan bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenen ünlü çift, hastane güvenliğini ayağa kaldırdı. İkilinin bulunduğu aracı kullanan şoförün, kameraları fark edince, kırmızı ışıkta geçmesi dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in aşkı doludizgin devam ediyor… Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen ikili, önceki akşam Ulus’ta basın mensuplarıyla adeta köşe kapmaca oynadı.
İkiliyi hastaneden çıkarken görüntüleyen basın mensupları, güvenlik görevlilerinin, “Rica ediyoruz çekmeyin, yoksa işimizden olacağız. Şikayet edeceklermiş, burada çekmeyin” demesi üzerine uzaklaştı.
Hastane önünden ayrılan muhabirler, Ulus’ta çiftin aracını bekledi. Kameraları fark eden Hadise ve Mehmet Dinçerler’in şöförü, kuralları hiçe sayarak kırmızı ışıkta geçti.
Kuralları hiçe sayan ünlü çift, yoğun trafikten dolayı ilerleyemeyince Levent’te çevirmeye takıldı. Çevirmeden de hızlı geçmeye çalışan şoför, sonrasında durmak zorunda kaldı.
Arabanın durması ile karşısında basın mensuplarını gören Mehmet Dinçlerler ile şarkıcı aşkı Hadise’nin panik halleri objektiflere böyle yansıdı.
Hastaneye neden geldiklerini ve neden kameralardan kaçtıkları sorusunu yönelten muhabirlere tek kelime dahil etmeyen çift, Hadise’nin İstinye’de bulunan evine gitti.
Yorumcusu olduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ programında, söz konusu görüntüler hakkında konuşan Seren Serengil “Bence korona oldular. O yüzden hastaneye gittiler. Çünkü onları her zaman maskesiz görüyoruz. Arabanın içine binerken bile maske takmıyorlar. Bence Hadise koronaya yakalandıl. Hastaneden çıkıyorlar, maske takıyorlar. Ben de trafikte kovalama olayını pek sevmem. Bazen gözükmek istemiyoruz. Böyle bir vaziyette kaçıp gittiler” dedi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in panik anları

Yorumlar kapalı.