Günay Girik: Ablamı öldürdüler

Yeşilçam'ın efsane oyuncu Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının hastanede bilerek öldürüldüğünü söyleyerek hem tedavi gördüğü hastaneye hem de Fatma Girik'in yeğeni Ahu Turanlı'ya dava açtı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının vefatında ihmalleri bulunduğu gerekçesiyle olayın araştırılması için hastane yetkilileri ve sanatçının yeğeni Ahu Turanlı hakkında avukatı Akın Centilmen aracılığıyla Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Avukat Akın Centilmen, AA muhabirine, Fatma Girik’in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Fatma Girik’in yanında uzun yıllar çalışan Türkmen asıllı bakıcının hastanede de refakatçi olarak bulunduğunu belirten Centilmen, “Fatma Hanım hastanede yatarken yanında kalan kişi kendini iyi hissetmeyerek test yaptırmak istiyor ve durumu Ahu Hanım’a söylüyor. Hastane test için bin lira isteyince Ahu Hanım bunu yaptırmıyor. Birkaç gün sonra Fatma Hanım fenalaşınca bu kişiye test yapıyorlar ve pozitif çıkıyor. Yoğun bakıma alınan Fatma Hanım da hayatını kaybediyor. Bakıcı yaşanan bu durumu Günay Bey’e anlatınca biz de olayda hastanenin ve Ahu Hanım’ın ihmali bulunduğunu düşünerek suç duyurusunda bulunduk.” dedi.

Centilmen, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını, dosyanın İstanbul’a gönderileceğini ve soruşturmanın İstanbul’da yürütüleceğini kaydetti.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmiş, usta oyuncunun cenazesi Bodrum’da 24 Ocak’ta toprağa verilmişti.

Günay Girik: Ablamı öldürdüler

Yorumlar kapalı.