Gülse Birsel’den yeni proje müjdesi: ‘Yapacağım iş 30-40 dakika olacak’

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel Nişantaşı'nda bir mağaza çıkışı görüntülenerek muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni proje haberini duyuran Birsel, projesi hakkında ilk kez konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak Jest Sosyete dizisinde rol olan Gülse Birsel, muhabirlere dijital medyada komedi projesi olduğunu söyleyerek yeni projesinin müjdesini verdi.

“120 DAKİKA DİZİ OLMAZ”

Daha önce Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jest Sosyete gibi projelerle ekranda olan Birsel, dijital medya için henüz yazım aşamasında olduğu komedi projesinden bahsetti. “120 dakika dizi olmaz” diyerek uzun dizilerden yorulduğunu ifade etti.

Medyaradar’da yer alan habere göre; projesi hakkında detay vermek istemeyen Birsel, “Ulusal kanallarda espriler ‘bip’lendiği için dijitali tercih ettiğim söylenemez. Uzun dizi süreleri nedeniyle bu kararı aldım, yapacağım iş 35-40 dakika olacak. 120 dakikalık dizi hem izleyiciyi hem yazarı hem de oyuncuyu yoruyor” dedi.

Birsel, daha önce de Instagram hesabından yeni komedi projesi yazmaya başladığını şu paylaşımla açıklamıştı.

Gülse Birsel, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Paniğe infiale gerek yok arkadaşlar. Ben yazıyorum. Hayır çünkü sokakta filan durdurup fırça atıyorsunuz ya, ondan diyorum. Vallahi yazıyorum, boş durmuyorum. Evet komedi. Dijitale. Daha seyretmenize zaman var. Sağ olun, işime dönüyorum, sevgiler.”

Gülse Birsel'den yeni proje müjdesi: 'Yapacağım iş 30-40 dakika olacak'

Gülse Birsel’den yeni proje müjdesi: ‘Yapacağım iş 30-40 dakika olacak’

Yorumlar kapalı.